10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier cu două victime în afara orașului Scornicești

- Advertisement -

Două persoane, soț și soție, au fost rănite ușor în urma unui accident de circulație produs sâmbătă dimineață pe Drumul Național (DN) 65 – European (E) 574, în afara orașului Scornicești.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 07:00, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că, în eveniment, la ieșire din localitatea Scornicești către Slatina, au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Perieți, iar celălalt de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Slatina. În urma coliziunii, bărbatul în vârstă de 55 de ani și o femeie (soția acestuia n.r.), în vârstă de 53 de ani, din municipiul Slatina, ambii din același autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, se pare că tânărul de 27 de ani, din Perieți, care venea spre Slatina, din cauza neadaptării coroborat cu nereducerea vitezei la condițiile de drum, respectiv o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns cu autoturismul pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu glisiera metalică de pe marginea drumului, ulterior ricoșând în autoturismul condus de slătineanul de 55 de ani, acesta împreună cu soția sa mergând spre Pitești. Cei doi soți au fost răniți ușor și în urma investigațiilor medicale nu au rămas internați în spital.

Ambii conducători auto au fost testați de polițiștii rutierj cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți