11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident la Perieți. Un tânăr de 32 de ani, din Bălteni, lovit de un autoturism

- Advertisement -

Un tânăr de 32 de ani, din comuna Bălteni, a necesitat acordarea primului ajutor după ce vineri, 23 septembrie, în jurul orei 10:50, a fost victima unui accident de circulație produs Drumul Județean 653, din comuna Perieți. Potrivit unor surse, acesta s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea părții carosabile, moment în care a fost acorșat de o mașină condusă de un bărbat de 54 ani, din orașul Potcoava.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, pentru cercetări, în urma unui apel la 112. Rănit a ajuns la Spitalul Slatina, unde a fost supus mai multor investigații medicale.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 54 ani, din orașul  Potcoava, și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Bălteni. În urma evenimentului, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți