19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Localitățile Piatra Olt și Slătioara rămân fără apă luni, din cauza lucrărilor de construcție a Stației de Tratare Apă Salcia

- Advertisement -

Se lucrează de zor la Stația de Tratare Apă Salcia, o investiție cu bani europeni realizată de Compania de Apă Olt, iar din această cauză pe parcursul zilei de luni alimentarea cu apă se întrerupe în orașul Piatra Olt și Slătioara.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții CAO, care au transmis că cetățenii din cele două localități vor sta fără apă începând cu ora 07:00 a dimineții de luni și până în cursul după-amiezii aceleiași zile, la ora 14:00.

„Din cauza lucrărilor de construcție a Stației de Tratare Apă Salcia, investiție realizată de Compania de Apă Olt în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă «Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020», Stația de Pompare Apă Salcia va fi oprită. Astfel, luni, 3 octombrie 2022, în intervalul orar 07:00 – 14:00 alimentarea cu apă va fi oprită în orașul Piatra Olt și în satele Slătioara și Salcia, din comuna Slătioara”, au declarat reprezentanții companiei.

Aceeași sursă spune că reprezentanții Sediului Secundar Slatina al CAO a luat toate măsurile pentru ca antreprenorul care construiește Stația de Tratare Salcia să execute cât mai rapid lucrările, iar perioada de oprire a apei să fie cât mai scurtă.

Compania de Apă Olt mai transmite că este posibil ca, după venirea apei, să apară modificării ale turbidității acesteia, dar și fluctuații de presiune: „Facem prezicerea că după reluarea serviciului de alimentare cu apă, dar și o perioadă după, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune”.

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți