Tânără de 26 de ani, din Văleni, găsită în Anglia. Ar fi plecat la fostul ei iubit

UPDATE: În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Dăneasa au stabilit miercuri, 5 octombrie, faptul că tânăra de 26 de ani, din comuna Văleni, se află în Anglia și nu a fost victima vreunei infracțiuni. Potrivit unor surse, se pare că aceasta ar fi la fostul ei iubit.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o tânără, în vârstă de 26 ani, din comuna Văleni, care în urmă cu o zi a plecat de acasă și până acum nu s-a întors.

Mama sa a fost cea care, marți seara, a sesizat dispariția la Poliție.

„La data de 4 octombrie 2022, în jurul orei 21:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de o femeie, din comuna Văleni, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiica sa, Alina Constantina Ciulu, în vârstă de 26 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Semnalmentele tinerei sunt înălţime – aproximativ 1,65 metri, greutate – aproximativ 55 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, lung, față ovală, constituție medie, fără semne particulare.

La momentul plecării de acasă, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare albastră, blugi de culoare albastră, iar în picioare purta adidași de culoare albă.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<