10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Schitu s-a răsturnat cu autoturismul pe un câmp de la marginea comunei Brebeni

- Advertisement -

Accident rutier în dimineața zilei de marți, în jurul orei 07:30, pe Drumul Județean 546, în afara comunei Brebeni. Un bărbat din Schitu s-a răsturnat cu autoturismul pe câmpul de la marginea localității, pentru cercetări la fața locului deplasându-se, în urma unui apel la 112, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Slatina.

Șoferul a necesitat acordarea primului ajutor, ulterior fiind transportat la Spitalul Slatina, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Schitu, județul Olt. În urma evenimentului rutier, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvând al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, conducătorul auto nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că șoferul nu a consumat alcoolt înainte de a se urca la volanul mașinii.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți