19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Cabinete de stomatologie în Cungrea și Slatina, contracte cu CAS Olt. La Spitalul Orășenesc Balș se poate face recuperare

- Advertisement -

Casa de Asigurari de Sănătate Olt anunță că din data de 1 octombrie 2022 au intrat în relație contractuală cu instituția trei furnizori noi de servicii medicale. Este vorba de două cabinete stomatologice, care funcționează în xomuna Cungrea și în municipiul Slatina, dar și de un furnizor de medicamente, respectiv o farmacie din comuna Izbiceni. Totodată, există și un nou furnizor de servicii medicale medicale, și anume Spitalul Balș, unitate sanitară care deja are contract încheiat cu CAS.

Astfel, de luna aceasta asigurații pot să efectueze procedurile de recuperare în baza de tratament din cadrul spitalului.

„În ceea ce privește furnizorul de servicii medicale de recuperare este vorba despre Spitalul Orășenesc Balș. Începând cu această lună asigurații pot să efectueze procedurile de recuperare în baza de tratament din cadrul spitalului. Până acum asigurații puteau să efectueze la Spitalul Balș doar consultații și serviciile medicale acordate în cadrul ambulatoriului integrat în specialitatea clinică medicină fizică și de reabilitare”, spun reprezentanții CAS.

Foto: Spitalul Orășenesc Balș

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți