14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Șoferul autoturismului implicat în accidentul din Slatina a murit la spital

- Advertisement -

Rănit grav în urma accidentului produs luni după-amiază pe strada Ionașcu, din municipiul Slatina, șoferul mașinii a decedat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Slatina, a fost preluat în stare gravă de echipajele medicale și transportat la unitatea spitalicească, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, constatând decesul acestuia.

Potrivit unor surse, atât autoturismul, cât și celălalt vehicul implicat în eveniment, un autocamion de transportat lemne, circulau în aceeași direcției de mers, respectiv dinspre Catedrală către ieșirea din oraș.

La un moment dat, șoferul mașinii, în zona trecerii de pietoni, s-ar fi angajat în depășirea camionului, însă observând că vin vehicule din sens opus nu a mai reușit și a intrat în coliziune cu acesta, fiind proiectat pe partea cealaltă a carosabilului, răsturnându-se și rămânând pe plafon. Sunt unii martori care spun că autoturismul avea și viteză.

Celălalt conducător auto, al autocamionului de transport lemne, un bărbat de 57 de ani, din comuna Oboga, a încercat să evite coliziunea și a tras de volan, iar acesta a ajuns pe trotuar unde a lovit o femeie ce stătea la ocazie și s-a oprit într-un gard de pe marginea drumului.

Femeia a fost transportată la spital, însă șoferul a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la unitatea spitalicească slătineană.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a venit cu detalii în urma cercetărilor efectuate la fața locului.

„Astăzi, 17 octombrie 2022, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că în municipiul Slatina a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Politiei municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Oboga, județul Olt, și un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Strejești, județul Olt (domiciliat în Slatina n.r.). În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea unei persoane care a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul autoutilitarei implicat în eveniment a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentanții Poliției.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți