20.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Pietonul de 70 de ani, implicat în accidentul din Slatina, în stare gravă

- Advertisement -

Starea de sănătate a pietonului de 70 de ani, din municipiul Slatina, care miercuri dimineață a fost implicat în accidentul de pe bulevardul Nicolae Titulescu, din localitate, nu este una foarte bună. Acesta are multiple traumatisme, iar acum este supus mai multor investigații de către medicii de la Spitalul Județean de Urgență Slatina.  

Florin Popa, director medical al unității spitalicești, spune că pacientul este politraumatizat, chiar a fost dus și la Computer Tomograf, având în vedere că există și alte suspiciuni.

„Este vorba despre un pacient politraumatizat, din mediul urban, cu fractură la ambele oase la nivelul gambelor, cu un traumatism de umăr stâng, cu suspiciune de fractură a umărului. Este în curs de investigații. Este la CT, există și alte suspiciuni”, a declarat doctorul Florin Popa.

Bărbatul mergea pe lângă o trotinetă electrică, pe trecerea de pietoni din zona magazinului Kaufland, din partea de jos a Slatinei, în momentul în care a fost izbit violent de autoturismul condus de o tânără de 22 de ani, din comuna Curtișoara. Aceasta a fost testată de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Oamenii legii au deschis dosar penal în care fac acum cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți