13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Au căzut cu mașina într-un canal de irigații de la intrarea în Găneasa dinspre Slatina. Șoferul era băut

- Advertisement -

Șoferul și pasagerul unui autoturism au ajuns la Spitalul Slatina, după ce în noaptea de 19 spre 20 noiembrie, în jurul orei 00:30, au căzut cu acesta într-un canal de irigații de la intrarea în comuna Găneasa dinspre municipiul Slatina. Evenimentul rutier s-a produs pe Drumul Național 65 – European 574, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, care în urma testării cu aparatul alcooltest au constatat că cel aflat la volan era sub influența băuturilor alcoolice.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un pasager au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarant Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, se pare că șoferul, la efectuarea unei curbe la dreapta, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul de protecție al podului rutier de peste canalul pentru irigații pe care l-a rupt și apoi a căzut în canal.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți