23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Șef de departament din cadrul Direcției Taxe și Impozite Slatina, mort în casă după ce a suferit un infarct. Avea 40 de ani

- Advertisement -

Un bărbat de 40 de ani, din municipiul Slatina, șef al Departamentului Executări Silite din cadrul Direcției Taxe și Impozite a Primăriei, a murit în dimineața zilei de luni, după ce ar fi suferit un infarct.

Decesul acestuia a survenit în propriul apartament de pe strada Toamnei, din localitate, polițiștii slătineni fiind chemați la fața locului pentru cercetări. Oamenii legii au constatat că acesta nu avea urme de violență pe corp.

„La data de 21 noiembrie, în jurul orei 06:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi decedat într-un imobil din municipiul Slatina. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina, care, din primele verificări, a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slatina, ar fi decedat într-un imobil de pe strada Toamnei, din municipiul Slatina, județul Olt. În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, din primele date se pare că slătineanul ar fi murit după ce a făcut în infarct, iar înainte cu o zi i-ar fi anunțat pe cei dragi că simte dureri în capul pieptului.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind continuate cercetările.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți