10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Biciclist de 30 de ani, din Stejești, rănit într-un accident produs în localitate. Era în stare avansată de ebrietate

- Advertisement -

Un bărbat de 30 de ani, din comuna Strejești, care se afla pe bicicletă a fost rănit într-un accident produs pe Drumul Național 64, în localitate. Acesta era bine băut și a ajuns la Spitalul Slatina, fiind lovit de un autoturism. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 17:30, pentru cercetări la fața locului deplasându-se, în urma unui apel la 112, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Strejești, și un biciclist, respectiv un bărbat de 30 de ani din ,aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai spune că atât conducătorul auto, cât și biciclistul, au fost testați de oamenii legii cu aparatul alcooltest, pentru șofer rezultatul fiind negativ, iar pentru biciclist a rezultat o concentrație alcoolică de 1,09 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți