17.3 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Incendiu puternic la o topitorie din Slatina. Din fericire nu sunt victime

- Advertisement -

UPDATE: Incendiul a fost lichidat în jurul orei 13:00 a zilei de vineri, iar în urma acestuia au ars aproape 2.000 de litri de combustibil lichid ușor, 20 de recipiente din plastic, cu capacitatea de 1.000 de litri și o anexă construită din panouri sandwich, cu suprafața de cinci metri pătrați. Potrivit pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului au fost scânteile mecanice produse de un motostivuitor.

Știrea inițială: Incendiu devastator produs, vineri dimineață, la o topitorie de pe strada Constructorului, din municipiul Slatina. Din fericire, nu sunt victime, iar pompierii de la Detașamentul Slatina al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au reușit să localizeze focul în scurt timp.

Intervenția este dificilă, având în vedere că sunt flăcări mari, cu degajări mari de fum.

Trei tone de combustibil lichid ușor ardeau când au ajuns salvatorii.

„La sosirea echipajelor ardeau aproximativ trei tone de combustibil lichid ușor, utilizare în procesul tehnologic și mai multe rezervoare de combustibil. Incendiul este localizat. Nu sunt victime”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU.

Sursa citată mai spune că la locul evenimentului acționează peste 20 de pompieri slătineni, cu trei autospeciale de stingere, iar misiunea este sprijinită de pompieri din cadrul Serviciului Privat pentru Situații de Urgență Rivergate Fire, care s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere.

Sursă video: Imagini amator

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți