7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-a turnat primul strat de asfalt pe strada Tunari din Slatina. Primăria anunță că lucrările nu sunt finalizate

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina a transmis la început de săptămână care este stadiul lucrărilor privind asfaltarea străzii Tunari, aceste lucrări nefiind finalizate. Municipalitatea spune pe stradă vor mai fi intervenții la rețeaua de gaze naturale, iar lucrările vor fi terminate în primăvara anului următor.

Pentru ca șoferii să nu aibă parte de restricții pe această arteră rutieră a Slatinei, pe tronsonul de drum respectiv s-a turnat numai primul strat de asfalt.

„Pentru a nu se circula cu restricții (sens unic) sau pe suprafața neasfaltată (zonele pe care s-a făcut supralărgirea străzii, aflate la nivel de piatră spartă și balast), a fost realizat doar stratul de bază (primul strat de asfalt). Având în vedere că stratul de uzură va fi realizat ulterior, există zone unde execuția stratului de bază a fost făcută provizoriu, respectiv racordurile cu drumurile laterale, inclusiv racordul cu strada Dragănești și bulevardul Alexandru Ioan Cuza, urmând ca înainte de așternerea stratului de uzură, aceste porțiuni să fie frezate și refăcute conform proiectului tehnic. Ridicarea la cotă a căminelor de vizitare nu s-a realizat la cota din proiect pentru a nu produce pagube autovehiculelor, acestea vor fi aduse la nivel înaintea turnării stratului de uzură”, arată reprezentanții Primăriei Slatina într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, garanția lucrărilor de pe strada Tunari este de 5 ani de la data recepției la terminarea lucrărilor.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe perioada execuției și vă asigurăm că la finalizarea lucrărilor pe strada mai sus menționată se vor respecta toate standardele de calitate conform specificațiilor tehnice din caietul de sarcini și în conformitate cu normativele legale în vigoare”, a mai anunțat municipalitatea.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți