Tichete sociale de Crăciun pentru peste 4.000 de slătineni, din partea Primăriei

Primăria municipiului Slatina a transmis că de miercuri, 14 decembrie, a demarat acțiunea de distribuire a tichetelor sociale de Crăciun, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române. Astfel, dintre cele 4.150 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale 4.065 de persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 3 – 31 octombrie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele nouă puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa office@das-slatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, respectiv zece tichete a 10 lei fiecare, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Cei peste 4.000 de slătineni ce vor intra în posesia tichetelor de Crăciun le vor putea folosi în peste o sută de magazine din municipiul reședință a județului Olt.

„Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 105 unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale se va găsi în fiecare plic cu tichete sociale ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista poate fi consultată online pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ‘Informații de interes public'”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Primăria Slatina.

Sursă foto: Arhivă

2 comentarii la „Tichete sociale de Crăciun pentru peste 4.000 de slătineni, din partea Primăriei

 • Valoarea tichetelor a rămas de acum șase ani de zile…Valoarea actualizată a unui tichet de Crăciun si de Sfintele Paști trebuie să fie de minim 300 de lei.Moț stie doar să prostească lumea să-i voteze……….Vine el D N A-ul să-i intrebe de unde si cum au obținut averea….

  Răspunde
 • Ai mai luat 10-15 voturi, dle primar….
  Ca si asa nu mai candidezi la primarie…Visezi sa ajungi deputat la..capitala!
  Ai grija mare…cine fuge dupa doi iepuri…
  Revenind la tichete, o paine acum trei ani era 0.65 lei..Acum este doi lei…
  Deci o crestere de 200%…tichetul are aceeasi valoare…
  Dragi cetateni , nu uitati la vot modul cum sunteti tratati de ,,rosii-social-democrati,,!
  In bataie de joc….tot asa sa votati si voi !

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<