10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șeful Secției Poliție Rurală Osica de Sus, acuzat că a bătut un bărbat pe o stradă din Slatina

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat vineri, în jurul orei 10:50,, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost lovit de un polițist, originar din Balș, respectiv șeful Secției Poliție Rurală Osica de Sus, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina.

Altercația între cei doi bărbați, care nu a fost lipsită și de amenințări, a avut loc chiar pe trotuarul din zona Serviciului Rutier Olt, totul pornind se pare de la unele conflicte mai vechi care au fost între aceștia.

Omul legii nu era în timpul serviciului, ci se afla în concediu de odihnă.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Morunglav, județul Olt, în timp ce se afla pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în 48 de ani, din orașul Balș, județul Olt. De asemenea, s-a constatat faptul că una dintre persoanele implicate în eveniment are calitatea de polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar în momentul evenimentului se afla în concediu de odihnă, conform graficului”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

Potrivit sursei citate, în contextul în care Poliția Olt nu tolerează astfel de fapte, care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei, conducerea IPJ va dispune declanșarea cercetării disciplinare față de polițist, prin Biroul Control Intern, urmând ca, la finalizarea verificărilor, să fie dispuse măsurile legale în consecință.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt.

„Precizăm faptul că Inspectoratul de Poliție Județean Olt se disociază de astfel de comportamente care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei”, au mai transmis reprezentanții Poliției Olt.

Potrivit unor surse, polițistul implicat în incident este nimeni altul decât comisarul șef George Ghiocel Udriște, care nu este pentru prima dată în care colegii săi l-au cercetat. În urmă cu câțiva ani acesta a fost suprins de camerele video, într-un supermarket, când mânca boabe de struguri, fără a mai merge să și plătească la case.

Iar celălalt bărbat, potrivit acelorași surse, este tot un om al legii, actualmente pensionar, Gheorghe Barbu, care a devenit un personaj foarte cunoscut după implicarea pe care a avut-o în celebrul caz al polițistei Melania Renghea.

Sursă foto: Arhivă (Imagine generală reprezentativă)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți