6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Soldați români, macedoni și portughezi la marșul Moșilor de Crăciun din Caracal

- Advertisement -

Eveniment inedit organizat miercuri, 21 decembrie, în intervalul orar 14:00 – 16:00, pe mai multe artere din municipiul Caracal. Manifestarea, care poartă titlul generic de „Marșul Moșilor de Crăciun”, este organizată de Garnizoana Militară Caracal, iar la aceasta pe lângă militari români participă și soldați din Macedonia și Portugalia care sunt dislocați la diverse unități militare și batalioane din localitate.

Marșul are loc pe traseul Calea București (supermarket Penny) – Piața Agroalimentară – Piața Victoriei – Platoul Administrativ al Primăriei Caracal.

„Spiritul Crăciunului domnește în orașul nostru prin fapte bune, muzică și bucurie. Miercuri, 21 decembrie, ne alăturăm inițiativei Garnizoanei Militare Caracal și împreună participăm la Marșul Moșilor de Crăciun. Soldați macedoneni și portughezi se vor alătura evenimentului nostru. Colindele vor răsuna pe străzile din oraș unde suntem așteptați să ne alăturăm cu toții atmosferei de sărbătoare”, arată reprezentanții Primăriei Caracal într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Cu mic cu mare, doar cu căciulița Moșului și voie bună, autoritățile locale țin să-i încurajeze pe inițiatorii marșului în demersul lor de a împărți bucuria sufletului și să cânte: „Am plecat să colindăm/Domm, Domn să-nălțăm!/Când boierii nu-s acasă,/Domn, Domn să-nălțăm!”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți