22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Grupul de fete „Osica’s Dreams” i-a încântat pe consilierii județeni cu colinde tradiționale românești

- Advertisement -

Aleșii județului au avut parte de o supriză înainte de a începe ultima ședință ordinară de anul acesta care a avut loc joi, 22 decembrie. Pe lângă calendarul, agenda și felicitarea oferite înaintea Sărbătorilor Iernii de conducerea instituției, consilierii au fost colindați de un grup vocal de fete, care la finalul micului spectacol au primit cadouri de la ajutoarele lui Moș Crăciun.

Fetele din Grupul Vocal „Osica’s Dreams” de la Secția de Arte și Meșteșuguri, parte a Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, instituție din subordinea CJ Olt, care este coordonat de Marius Sterie de la clasa de Canto, au prezentat un scurt program artistic live de colinde autentice românești. La final, momentul fetelor a fost îndelung aplaudat de Marius Oprescu, presedintele CJ Olt, vicepreședinții Ionuț Ivan și Virgil Delureanu, cât și de toți consilierii județeni prezenți în Sala Europa.

Și cum tot se apropie Crăciunul, bătrânul moșneag a lăsat daruri pentru ele la sediul CJ, iar ajutoarele sale au fost cele care le-au oferit cu drag la final de moment artistic.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți