15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Scandal între șase tineri în fața unui hotel din Slatina. Unul a ajuns la spital

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat în noaptea Ajunului Crăciunului, în jurul orei 00:30, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că mai multe persoane sunt implicate într-un scandal, care s-a petrecut în fața Hotelului Zytto, din municipiul Slatina. Scandalul a fost între șase tineri, iar unul dintre ei, unul de 26 de ani, din Slatina, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital pentru investigații amănunțite.

Pentru cercetări la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că între doi tineri, în vârstă de 16 și 26 de ani, din municipiul Slatina, și patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, din localitățile Brebeni și Milcov, ar fi avut loc un conflict, în urma căruia aceștia s-ar fi agresat fizic. În urma evenimentului, au fost produse pagube materiale, iar tânărul de 26 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a spus Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, în cauză fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și a documentării activității infracționale.

Sursă foto: Imagine de la scandal – Info Trafic Slatina (Grup Facebook)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți