8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul liberal Voiculescu: „Guvernul va continua și în acest an programele de sprijinire a categoriilor vulnerabile”

- Advertisement -

Liviu Voiculescu, senator și președinte al Filialei Olt a Partidului Național Liberal, spune că și anul acesta Guvernul României va continua programele de sprijinire a categoriilor vulnerabile.

Deja s-a aprobat schema de ajutoare pentru plata facturilor la energie, beneficiarii cu venituri mai mici de 2.000 de lei urmând să primească suma de 1.400 de lei în două tranșe.

„A fost deja aprobată schema de ajutorare pentru plata facturilor la energie, prin care beneficiarii vor primi în lunile februarie și septembrie câte 700 lei”, a declarat senatorul PNL de Olt.

Voiculescu mai spune că și Programul „Sprijin pentru România” a primit finanțare pentru 2023, iar beneficiarii vor continua să primească, la două luni, câte 250 lei pentru achiziția de alimente și mâncare caldă.

Elevii nevoiași nu au fost nici ei uitați de actuala guvernare, iar liberalul oltean a adăugat anul 2023 aduce și alte programe sociale prin care vor fi ajutate persoanele defavorizate.

„Elevii din medii defavorizate vor primi un ajutor de 500 lei pentru achiziția de rechizite și îmbrăcăminte, pe parcursul anului școlar 2022 – 2023. Anul 2023 aduce și câteva programe noi, precum cel prin care mamele cu nou-născuți, provenite din medii dezavantajate, vor primi tichet social de 2.000 lei. Printr-un alt program nou, se vor finanța cursuri de reconversie profesională și vor fi subvenționate locurile de muncă destinate tinerilor șomeri din mediul rural”, a subliniat parlamentarul Liviu Voiculescu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți