10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Vietnamez, oprit de polițiștii de frontieră din Corabia după ce a trecut fraudulos granița de la bulgari. Voia să ajungă în Germania

- Advertisement -

Un bărbat de 39 de ani, din Vietnam, a fost descoperit luni pe malul românesc al fluviului Dunărea, care încerca să intre ilegal în România din Bulgaria, pentru a merge mai departe către Germania. Acesta a fost prins de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Corabia în dimineața zilei de luni, 9 ianuarie, în jurul orei 09:55.

Vietnamezul trecuse Dunărea, de la bulgari, cu ajutorul unei bărci gonflabile.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Corabia, pe timpul desfășurării unei misiuni de supraveghere a zonei de frontieră, au observat la malul românesc al fluviului Dunărea o persoană de sex masculin, alături de care se afla o barcă gonflabilă. Imediat, polițiștii de frontieră au procedat la identificarea persoanei și conducerea acesteia la sediul instituției pentru efectuarea verificărilor suplimentare. Asupra persoanei în cauză s-a găsit un permis de rezidență eliberat de autoritățile din Bulgaria. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta este cetățean vietnamez, în vârstă de 39 de ani, care a trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria, cu ajutorul unei bărci gonflabile. Bărbatul a declarat că intenționa sa ajungă pe cont propriu în Germania”, a declarat Lavinia Ștefănoaica, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Olt.

Potrivit sursei citate, conform protocolului româno – bulgar, bărbatul din Vietnam a fost preluat de autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursă foto: Prezentare generală misiune de supraveghere polițiști de frontieră

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți