3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șoferi cu dosare penale, după ce au fost depistați băuți în trafic. Unul nu avea nici permis de conducere

- Advertisement -

Doi conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce, miercuri noaptea, au fost opriți în trafic, iar polițiștii au constatat că se aflau în stare avansată de ebrietate. Unul dintre ei nu avea nici permis auto.

Miercuri, în jurul orei 23:00, polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Basarabilor, din municipiul Slatina, au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Petrila, județul Hunedoara. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

De asemenea, întrucât tânărul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,93 miligrame pe litru (mg/l) alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit pe numele hunedoreanului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În aceeași noapte, în jurul orei 23:10, polițiștii Poliției orașului Potcoava, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Principală, din Potcoava, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din localitate. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți