11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

FOTO & VIDEO. Accident rutier pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina. Mai multe echipaje de salvatori la fața locului

- Advertisement -

Accident de circulație în seara zilei de vineri, în jurul orei 17:30, pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina. Trei autoturisme s-au acroșat violent, la fața locului ajungând mai multe echipaje de salvatori.

Cadre medicale de echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, precum și paramedici de pe echipajul SMURD și salvatori de pe două autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Slatina din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, s-au deplasat la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale eventualelor victime, având în vedere că prin apelul de urgență 112 au fost anunțate mai multe persoane rănite în urma impactului dintre cele două mașini.

Martorii prezenți la locul evenimentului rutier spun că trei persoane ar suferit leziuni ușoare în accident, respectiv o mamă și cei doi copii ai săi, iar echipajele medicale le-au preluat și le-au transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Pompierii slătineni chiar au acționat să stingă și un incendiu ce a izbucnit la unul dintre autoturisme, de sub capota acestuia ieșind fum.

Și polițiștii de la Biroul Rutier Slatina au ajuns în zonă pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Oamenii legii au deschis dosar penal.
„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Curtișoara, un altul condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Sâmburești, și o mașină condusă de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din municipiul Slatina. În urma evenimentului, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, spune Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți