11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul liberal Voiculescu: „Munca trebuie încurajată, nu suprataxată!”

- Advertisement -

Liviu Voiculescu, senator și președinte PNL de Olt, a declarat luni, 13 februarie, că „munca trebuie încurajată, nu suprataxată”. Liberalul oltean este astfel unul dintre parlamentarii care susțin renunțarea la supraimpozitarea contractelor part-time, angajații din categoriile vulnerabile fiind cei mai afectați. Proiectul legislativ este deja depus în Parlament.

„Munca trebuie încurajată, nu suprataxată! Aceasta este convingerea Partidului Național Liberal, partid care pledează pentru un stat corect și eficient, care respectă munca oamenilor în cadru legal și combate munca la negru. În acest sens, PNL își exprimă printr-un proiect legislativ depus în Parlament poziția de susținere pentru renunțarea la supraimpozitarea contractelor part-time, în condițiile în care suprataxarea acestui tip de contracte afectează deja angajații din categoriile cele mai vulnerabile, dar și micii antreprenori, în special cei aflați la început de drum”, a declarat senatorul PNL de Olt.

Liviu Voiculescu, la fel ca și ceilalți liberali, susține și scăderea CAS, acest lucru însemând că românii vor avea mai mulți bani în buzunare.
„În același timp și cu același scop, PNL susține scăderea CAS (propunere inițiată deja de PNL în Parlament) și, de asemenea, orice tip de măsuri care cresc veniturile, atât celor angajați la stat, cât și la privat, fără a afecta mediul de afaceri”, a subliniat senatorul liberal oltean.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți