19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

A consumat alcool și s-a urcat la volan. Avea și permisul auto suspendat

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bobicești, în timp ce sâmbătă desfășurau activități specifice pe strada Decebal, din comuna Vulpeni, în jurul orei 15:50, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitate. Oamenii legii au constatat că șoferul era într-o stare avansată de ebrietate și nu avea nici permis auto asupra sa, avându-l suspendat. 

0,81 miligrame pe litru (mg/l)a fost rezultatul în urma testării cu aparatul alcooltest.

„Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind continuate cercetările.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți