19.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 47 de ani, din Brebeni, agresat de membrii unei familii din Slatina

- Advertisement -

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Brebeni, a fost sâmbătă seara, victima unei agresiuni fizice ai cărei autori sunt trei membri ai unei familii din Slatina. În urma loviturilor primite, acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

„La data de 1 aprilie, în jurul orei 18:15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna Brebeni, ar fi fost agresat fizic de către mai multe persoane. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coteana, care, din primele verificări, a stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Brebeni, ar fi fost agresat fizic de către trei persoane, respectiv un bărbat în vârstă de 35 de ani, o femeie în vârstă de 35 de ani și un minor în vârstă de 15 ani, toți din municipiul Slatina. În urma evenimentului, bărbatul de 47 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Cei trei agresori sunt membri ai unei familii, respectiv tată, mamă și fiul lor, iar conflictul ar fi pornit se pare din cauza unor oi pe care aceștia le aveau în grija bărbatului de 47 de ani, care este cioban.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți