20.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Motocicliștii din județ, întâlnire cu polițiștii olteni

- Advertisement -

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt a fost vineri, 7 aprilie, gazdă a unei întâlniri cu reprezentanții participanților la trafic din județul Olt, în vederea conștientizării riscurilor la care se expun atunci când se deplasează pe drumurile publice fără a respecta normele rutiere. Activitatea a fost susținută de comisarul șef Ionuț Ilinca, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, alături de reprezentanți ai Serviciului Rutier Olt și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității.

De asemenea, la activitate au participat în calitate de invitați și reprezentanți ai participanților la trafic, Asociația Motocicliștilor Slatina, Camera Națională a Taximetriștilor din România – Filiala Olt, dar și reprezentanți ai operatorilor de transport public de persoane și un participant la trafic, reprezentant în mediul online.

„Activitatea a urmărit informarea șoferilor și a motocicliștilor cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulație, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și creșterea gradului de siguranță în trafic. Polițiștii au dorit ca șoferii să conștientizeze că pe stradă circulă și motocicliști, cărora trebuie să le acorde mai multă atenție, dar și ca motocicliștii să conștientizeze că este necesară adoptarea unei conduite rutiere preventive/responsabile”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit sursei citate, astfel de întâlniri vor fi organizate periodic, în vederea identificării problemelor cu care se confruntă participanții la trafic și găsirii unor soluții viabile pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți