22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Casa unui bărbat din Balș, distrusă în totalitate într-un incendiu devastator

- Advertisement -

Locuința unui bătrân din orașul Balș a ars vineri în totalitate, în urma unui incendiu puternic, izbucnit, cel mai probabil, de la jarul căzut din sobă. Pentru a stinge focul au acționat pompierii de la Garda Balș și Detașamentul Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, dar și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Proprietarul, un bărbat de 89 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incendiului care i-a cuprins casa, suferind un atac de panică.

„La sosirea primelor echipaje, locuința ardea generalizat. Concomitent cu misiunea pentru stingerea incendiului, echipajele medicale au asistat proprietarul casei, în vârstă de 89 de ani, care prezenta atac de panică. Bărbatul a fost transportat la Compartimentul de Urgență al Spitalului Orășenesc Balș. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ o oră și jumătate”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Din cauza flăcărilor puternice, locuința a ars în totalitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți