10.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Polițiștii rutieri, misiuni pe principalele șosele din județ în cadrul operațiunii „Speed Marathon”

- Advertisement -

Polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Olt sunt prezenți vineri pe toate șoselele din județ pentru a crește gradul de siguranță rutieră și combaterea vitezei excesive. Misiunile oamenilor legii au loc în cadrul operațiunii „Speed Marathon”, iar în primele ore ale acesteia nu mai puțin de 15 șoferi au rămas pietoni, permisul auto fiindu-le reținut pentru diverse abateri comise în trafic.

Pentru început, polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere din municipiul Slatina, însă aceștia au fost prezenți și în punctele negre din județ unde au avut loc evenimente rutiere grave, printre acestea fiind satele Jitaru și Negreni ale orașului Scornicești.

„Activitatile se desfășoară pe principalele artere din județul Olt, în cadrul operațiunii Speed Marathon. În prima parte a zilei au fost aplicate 39 de sancțiuni contavenționale, în valoare totală de peste 13.000 de lei. Ca măsură complementară a abaterilor constatate, polițiștii au reținut 15 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Activitățile în cadrul operațiunii „Speed Marathon” se vor încheia la sfârșitul zilei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți