20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi copii din Studina au rămas orfani și de tată, după ce mama a murit la nașterea celui mic. Vecinii fac apel la apropiați pentru a-l putea înmormânta

- Advertisement -
Acum aproape doi ani și jumătate, în apropierea Crăciunului, doi copii au rămas orfani de mamă, care a murit la scurt timp când era transferată cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, după ce născuse la Spitalul Municipal Caracal. Cristina avea doar 29 de ani, a făcut hemoragie și a intrat în stop cardiac. La acea vreme, familia i-a acuzat pe doctori de malpraxis, însă cadrele medicale au respins aceste acuzații care le-au fost aduse. Din păcate, acum, micuții au rămas și fără tatăl lor. Ionuț Alfred Toncu a suferit un infarct duminică, 23 aprilie, și nu a mai putut fi salvat. De aceea, vecinii și apropiați ai tânărului din satul Studinița al comunei Studina, care a trecut în neființă la doar 35 de ani, s-au apucat să strângă fonduri pentru a-l putea conduce pe ultimul drum și a-l înmormânta.
„În urma tragedie în care Ionuț Alfred a murit astăzi, 23 aprilie, din cauza unui infarct și nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Venim către dumneavoastră cu acest cont bancar al doamnei Cazacu Nicoleta Mădălina, vecină de casă cu Ionuț și prieteni de familie în localitatea Studinița, județul Olt. Corpul neînsuflețit a lui Ionuț Alfred se află la Medicină Legală. Oricine dorește să ajute familia și cei doi copii orfani o poate face cu bani în conturile afișate. Titular cont expus – CAZACU NICOLETA MĂDĂLINA. Acum doi ani de zile mama acestor copii a încetat din viață, astăzi și tatăl lor…”, este apelul făcut de cunoscuții tânărului.
În urma aflării tristei vești, mesajele de condoleanțe au curs pe paginile de socializare ale apropiaților copiilor și tatălui acestora.
„De astăzi, 23 aprilie, Ionuț Alfred se va întâlni cu soția lui, sus în Ceruri. Soția a dat naștere a doi a doi copii, la nașterea celui de-al doilea a murit, în decembrie 2020. O tragedie greu de explicat în cuvinte. IONUȚ Alfred a murit în urma unui infarct! Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace Ionuț! Copiii rămân fără ambii părinți”, a spus o amică.
„Simt un gol imens în suflet… Un gol care mă termină pe dinăuntru… Cum e posibil asa ceva??? Doi copilași au rămas fără tine… doi copilași, sufletul tău… Ce fac ei acum fără tine? Doar pe tine te mai aveau… Au pierdut-o pe mămica lor și acum și pe tine… Sunt atâtea întrebări fără răspuns… Odihnă veșnică prietenul meu iubit! Nu pot să cred… prefer să cred că este un coșmar!”, a precizat un alt cunoscut.
„Cât ghinion să aibă acești doi copilași? Mama Cristina a murit la nașterea celui mic, astăzi a plecat în Cer și Ionuț Alfred. Erau clienții mei de mulți ani, de câteva zile el mi-a scris pentru niște haine… dar e târziu. Păcat de acești copii frumoși, rămași orfani atât de mici”, a declarat un alt apropiat.
„Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag. Îți mulțumesc pentru toate vorbele și cuvintele pe care mi le-ai spus. Mi-ai zis să nu îmi părăsesc copiii niciodată, să am grijă de ei chiar dacă îi cresc singură. Tu dacă ai făcut chestia asta și i-ai părăsit pe ai tăi, ți-ai dorit atât de mult să îți mai vezi soția măcar odată și uite acum ești lângă ea”, este mesajul de condoleanțe transmis de o altă prietenă.

Inclusiv reprezentanții Ministerului Apărării Naționale au fost șocați, Ionuț fiind militar în cadrul Batalionului 1 Instrucție Olt din Caracal încă din anul 2008.

„O veste tristă pentru noi și pentru toți cei care îl cunoșteau! Camaradul nostru, caporalul clasa a II-a Ionuț Alfred Toncu, a murit în urma unui infarct la vârsta de doar 35 de ani. Era alături de noi din anul 2008, și tot din 2008 și până acum a lucrat la Batalionul 1 Instrucție Olt. Avea doi copii, doi băieți ce acum au rămas și fără părintele care le mai era aproape. Soția lui Ionuț, Cristina, a murit la nașterea celui de-al doilea fiu al lor în decembrie 2020. Ionuț era după cum spuneau colegii un om cu o inimă bună, un om care își iubea copiii mai presus de orice și care ar fi făcut orice pentru ei și pentru a-i crește frumos. Era un camarad gata să ajute, era vecinul de încredere, fiul pe care te puteai bizui. Durerea nu poate fi măsurată și nici nu poate fi ștearsă. Ce putem face este să încercăm să dăm o mână de ajutor familiei rămase în urmă și celor doi băieței. Contul bancar în care se poate dona: RO98BRDE290SV92098602900, titular Victor Toncu, tatăl lui Ionuț. Rămas bun, camarade!”, au postat reprezentanții MApN pe pagina oficială de Facebook.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți