10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se asfaltează drumul care leagă orașul Scornicești de comuna Tătulești, cu trecere prin satul Șuica. Lucrările sunt în toi

- Advertisement -

Se lucrează de zor în orașul Scornicești, una dintre investițiile importante derulate de administrația publică locală fiind asfaltarea tronsonului de drum care leagă urbea de comuna Tătulești, cu trecere prin satul Șuica. Daniel Tudor, primarul orașului, chiar a efectuat joi după-amiază o vizită de lucru pe sectorul de drum respectiv, pentru a verifica de la fața locului care este stadiul lucrărilor de asfaltare efectuate aici. 

„În acest sens, am constatat că lucrările respective au avansat vizibil, personal fiind mulțumit de calitatea acestora și, totodată, bucuros pentru că, în sfârșit, locuitorii satului Șuica pot resimți, după zeci de ani, o oază de speranță în mai bine”, a declarat edilul din Scornicești.

Daniel Tudor mai spune că autoritățile desfășoară intens, în această perioadă, lucrări de asfaltare și în satele Jitaru și Bircii ale orașului.

„Desigur, în cel mai scurt timp, voi reveni cu detalii și alte informații interesante legate, atât de proiectele la care tocmai am făcut referire, cât și de altele la fel de importante pentru localitatea noastră!”, a subliniat primarul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți