19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Festivalul primăverii „Pe la noi prin Romanați” de la Caracal, la a doua ediție

- Advertisement -

Timp de trei zile, mai precis în perioada 5 – 7 mai, petrecăreții din municipiul Caracal, dar și din localitățile învecinate, se vor putea bucura de muzică de calitate, mai mulți interpreți ai muzicii populare și ușoare românești urmând să urce pe scena amenajată în Târgul Orășenesc. Se desfășoară a doua ediție a Festivalului primăverii „Pe la noi prin Romanați”, iar din peisaj nu vor lipsi nici locurile de joacă pentru copii și tineri.

Music Show – Costel David este directorul artistic al evenimentului cultural, artiștii care vor susține recitaluri pe parcursul celor trei zile, cu începere de la ora 17:00, fiind Nina Predescu, Cristian Rizescu, Dorina Mete, Marius Măgureanu, Cristian Bănățeanu, Costel David, Ștefan Minulescu, Constantin și Cosmin Gaciu, Ramona David, Mitică Tavă, Sorina Dinu, Denisa, Chante, Ansamblul Folcloric „Flori de mărgăritar” din Giuvărăști și Ansamblul Folcloric „Trăienița” din Traian. Sonorizarea va fi asigurată de Ștefan și Florin Mete.
„Pe lână parcurile de distracții și artiști de top, vă așteptăm să petreceți alături de noi și să încălzim atmosfera lângă grătarele cu mititei și pastramă, cum îi stă bine românului!”, este invitația organizatorilor la festival, printre aceștia fiind Primăria și Consiliul Local Caracal.
Această ediție a evenimentului „Pe la noi prin Romanați” se va bucura și de o super tombolă, unde vor fi oferite premii spectaculoase. „Înscrierea se va face la scenă! Vă așteptăm cu drag!”, au mai transmis organizatorii.
Întregul festival se va încheia cu un grandios foc de artificii.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți