18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD Siminica Mirea, provocare pentru un primar, un viceprimar și un director de instituție din Olt

- Advertisement -

Mariana Ionescu Căpitănescu este o îndrăgită interpretă de muzică populară din zona Gorjului, iar recent a lansat o provocare unuia dintre parlamentarii social democrați din județul Olt. Senatorul PSD Siminica Mirea este cel care a fost provocat să planteze un pom, iar la rândul său acesta nu a ezitat să lanseze aceeași provocare unor edili olteni, dar și unui director de instituție deconcentrată din județ.

Primarul orașului Piatra Olt, viceprimarul municipiului Caracal și directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt sunt cei provocați de parlamentarul Mirea pentru a planta un pom ca să salveze o viață.

„Plantăm un pom, salvăm o viață! Am acceptat cu mare plăcere provocarea venită din partea doamnei Mariana Ionescu Căpitănescu, un om drag sufletului meu! Pentru a nu ne opri aici, nominalizez trei oameni cu suflet mare să continue această provocare: domnul Nicușor Rada, primarul orașului Piatra Olt, un om dedicat implicat și dedicat comunității, doamna viceprimar Marina Samiee (municipiul Caracal n.r.), o persoană cu un suflet frumos și dragă mie și domnul Constantin Cîtu, director AJOFM Olt, un om serios și implicat, care întotdeauna pune binele societății pe primul loc”, este provocarea lansată de senatorul social democrat oltean.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți