19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Balș cu dosar penal, după ce s-a plimbat pe străzile din oraș complet dezbrăcat

- Advertisement -

Fără pic de jenă, un bărbat înaintat în vârstă a fost surprins miercuri, 3 mai, pe străzile din orașul Balș, gol pușcă. Se plimba complet dezbrăcat prin zona Monument din localitatea de pe malurile râului Olteț și chiar a fost filmat de cei care treceau prin zonă.

Chiar dacă video-ul conține imagini ce nu sunt adresate persoanelor cu vârsta de sub 18 ani, în rândurile următoare redăm doar ce se aude pe filmare.

„Uită-te la ăsta (…). Este în pielea goală. Ne-am dat naiba, se întâlnește cu copiii pe stradă!”, spune cameramanul amator.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care au reușit să îl identifice pe bărbat, fiind vorba de un bălșean de 60 de ani. Oamenii legii au alertat cadrele medicale, care l-au preluat și l-au dus la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pe numele său polițiștii întocmind și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Bălșeanul a comis actele de exchibiționism după-amiaza, în jurul orei 15:20, pe strada Nicolae Bălcescu.

„La data de 3 mai 2023, în jurul orei 15:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Balș au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi efectuat acte de exhibiționism, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Bălcescu, din localitate. Persoana a fost identificată de polițiști, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Balș. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina – Secția de Psihiatrie, iar pe numele acestuia polițiști au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți