20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 50 de polițiști rutieriști și locali prezenți pe străzile Slatinei în timpul competiției de alergare

- Advertisement -

Duminică, 14 mai, în intervalul orar 10:00 – 13:00, perioadă în care este programată a se desfășura a patra ediție a competiției sportive Slatina City Run, organizată de Primăria și Consiliul Local Slatina, traficul rutier va fi restrictionat pe principalele artere din municipiu. Peste 50 de polițiști rutieriști și locali vor fi prezenți în stradă pentru a fluidiza traficul, dar și în vederea desfășurării în cele mai bune condiții a probelor de cros – 7 kilometri și semimaraton – 21 kilometri pe care le are competiția de alergare.

În cele trei ore în care se va desfășura Slatina City Run, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt vor impune restricții de deplasare pe următoarele străzi: Aleea Eroilor; Tunari – tronsonul de drum dintre Drăgănești și bulevardul Alexandru Ioan Cuza, bulevardul A.I. Cuza; Primăverii; Cornișei; Crișan – tronsonul de drum dintre Libertății și bulevardul Nicolae Titulescu; Libertății; Artileriei – tronsonul de drum dintre bulevardul A.I. Cuza și Aleea Eroilor.

„Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului, pe străzile municipiului Slatina, vor acționa 36 de polițiști din cadrul Biroului Rutier Slatina, respectiv Serviciului Rutier Olt și 16 polițiști din cadrul Poliției Locale Slatina. Recomandăm conducătorilor auto să respecte măsurile de restricționare a traficului impuse de polițiștii rutieri și să folosească rute alternative de deplasare”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Cătălin FIRCOIU

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți