14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Petreceri câmpenești de Rusalii, la Perieți și Șopârlița

- Advertisement -

Sărbătoarea Rusaliilor se apropie cu pași repezi, iar în două comune oltene vor avea loc petreceri câmpenești în cadrul cărora vor cânta îndrăgiți interpreți de muzică populară și ușoară. Printre ele se numără Neta Soare, Ioana State, Emilia Dorobanțu, Valentin Sanfira, Dorian Popa în comuna Perieți, dar și Mariana Ionescu Căpitănescu și Nicu Paleru care vor susține recitaluri de Ziua comunei Șopârlița, care este la ediția a IX-a.

Invitația la Ziua localității Perieți este adresată de primarul Răzvan Rada, marea sărbătoare având loc în centrul localității pe 4 iunie, cu începere de la ora 14:00.

„Acasă la Perieți, sărbătorim Ziua comunei noastre! Vă invit, cu mic, cu mare, pe 4 iunie 2023, în prima zi de Rusalii, să încingem hora și grătarele și să facem o petrecere mare, să ne meargă vestea peste hotare… hotarele comunei și nu numai! Începem cu ai noștri dragi copii, «Mugurașii Iminogului» și Grupul Vocal «Oltencuțele», continuăm cu artiștii și orchestra Ansamblului Folcloric «Doina Oltului»! Când se lasă seara, și petrecerea e în toi, pe scenă vor urca Ioana State, Valentin Sanfira și Emilia Dorobanțu. Surpriza unei zile pline de distracție este… Dorian Popa! Așa că dragii mei, pe 4 iunie lăsați orice gând de minivacanță sau city-break, distracția de vară începe acasă, la Perieți, la Ziua comunei”, este invitația pe care o adresează edilul localității.

Pe lângă numele deja făcute cunoscute de primarul Rada, pe scenă vor mai urca Neta Soare, Marinela Dobrițoiu, Daniel Roșoga, Ștefania Strejescu, Constantin Ștefan, Sorina Dinu, Ana Maria Deaconu și Alexandra Voicu, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra Ansamblului „Doina Oltului”, condusă de maestrul dirijor Cristian Dumitru.

Iar la Șopârlița, Primăria și Consiliul Local, în frunte cu primarul Marijana Trepăduș și echipa sa din cadrul Primăriei, petrecerea câmpenească va avea loc tot în prima zi de Rusalii, în Parcul Central, cu începere de la ora 17:00.

Aici vor cânta Mariana Ionescu Căpitănescu, Nicu Paleru, Dorina Mete, Costel David, Ștefan Minulescu, Ronna Riva, însă pe scenă vor urca cu un frumos spectacol și copiii membri ai Ansamblului Folcloric „Cununa” din Șopârlița, director artistic al evenimentului fiind Musiv Show – Costel David.

De la sărbătoare nu vor lipsi, bineînțeles, micii și berea, alte produse culinare de care se vor putea bucura și cei mici sau tarabele de unde părinții acestora le pot achiționa diverse jucării. Autoritățile locale au pregătit și un loc de joacă pentru copii.

Ziua Comunei Șopârlița se va încheia după lăsatul serii cu un grandios foc de artificii.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți