28.1 C
Slatina
joi,25 iulie,2024

Ultimele Articole

Investițiile CAO de pe șapte străzi din Slatina au fost finalizate. Se încheie noi contracte individuale

- Advertisement -

Compania de Apă Olt a transmis joi, 18 mai, că a recepționat lucrările de investiții pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare pe șapte străzi din municipiul Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă

„Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020”. Acesta este și motivul pentru care proprietarii gospodăriilor de pe aceste artere sunt își încheie noi contracte individuale.

Proiectele care au fost finalizate sunt pe ️străzile Aleea Oltului – extindere rețea distribuție apă; Eroilor – extindere rețea distribuție apă; Cimitirului – extindere rețea distribuție apă; Boiangiului – extindere rețea canalizare; strada Mesteacănului – extindere rețea de canalizare.

„Cetățenii care locuiesc pe aceste străzi trebuie să se prezinte la Biroul Unic al Companiei de Apă Olt, strada Artileriei, nr. 2, Slatina, pentru obținerea avizelor și încheierea contractelor individuale cu operatorul sau pot suna la numărul de telefon 0725.442.431, pentru a afla toate informațiile necesare. Pentru obținerea Avizului de Principiu și pentru Documentația tehnică sunt necesare următoarele documente, în copii: plan de încadrare în zonă; plan de situație; BI/CI; act de proprietate;
nomenclator stradal, documente ce pot fi consultate și la adresa https://caolt.ro/informatii-clienti/avizecontracte.html”, precizează reprezentanții companiei.

CAO a recepționat și lucrările de investiții de reabilitare/deviere a rețelelor de apă de pe străzile Aleea Oltului și Abatorului, însă cetățenii care locuiesc pe aceste străzi nu trebuie să încheie alt contract cu operatorul.

Compania a investit în reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare de pe cele șapte străzi aproximativ 700.000 lei, prin proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014 – 2020”.

„Facem prezicerea că, după notificarea tuturor cetățenilor care locuiesc pe străzile unde sunt rețele noi de apă și canalizare pentru a încheia contracte, Compania de Apă Olt va afectua controale pentru a evita branșările/racordările ilegale la rețelele de apă și canalizare și a preveni furturile de apă”, mai transmite CAO.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți