14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Crimă la Slatina. Un bărbat a omorât o femeie cu mai multe lovituri de cuțit

- Advertisement -

Tragedie într-un bloc din zona Pieței Zahana, strada Armoniei, în dimineața zilei de miercuri. Din primele date, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, și-a ucis concubina, de 28 de ani, cu mai multe lovituri de cuțit.

Oribila faptă s-a petrecut într-o locuință din blocul 2, la fața locului ajungând mai multe echipaje ale Poliției, inclusiv criminaliști, dar și salvatori.

Potrivit unor informații, femeia a fost înjunghiată în mai multe zone de pe corp, loviturile fiindu-i fatale. Unele surse spun că aceasta avea inclusiv limba tăiată.

Chiar autorul crimei a fost cel care a alertat autoritățile, ieșind din bloc, punându-se în genunchi și spunând că a omorât-o.

Aceasta nu a mai putut fi salvată, fiind constatat decesul de cadrele medicale de pe echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Olt ajuns la fața locului.

Medicii legiști au preluat cadavrul victimei și l-au transportat la Morga Spotalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, în urma căreia se va stabili cauza decesului.

Bărbatul de 51 de ani a fost ridicat de la fața locului și dus la audieri, pentru a explica ce a fost între ei și ce l-a făcut să comită oribila faptă.

Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 10:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat, prin apelul de urgență 112.

„La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care a identificat trupul unei tinere, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. De asemenea, a fost identificat și un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracțiunii, care se află în custodia polițiștilor”, a declarat agent de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției.

Oamenii legii au anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cauza pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale. Din primele date, nu au fost sesizări anterioare și nu există dosare penale în lucru cu privire la făptaș.

Cătalin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți