15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Arest preventiv pentru slătineanul care și-a ucis concubina

- Advertisement -

Marian D., bărbatul în vârstă de 50 de ani, din Slatina, care miercuri a omorât-o pe concubina sa, Sonia, de 28 de ani, tot dim Slatina, înjunghiind-o de mai multe ori cu un cuțit, a fost reținut în cursul serii de ieri pentru 24 de ore, iar în după-amiaza zilei de joi a fost prezentat în fața magistraților Tribunalului Olt, care au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă, putând fi contestată, lucru care până la ora 14:45 a zilei de joi nu s-a întâmplat.

Slătineanul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor.

„(…) Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt 176/P/2023. Dispune arestarea preventivă a inculpatului D. M., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor (…), pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 1 iunie până la data de 30 iunie 2023, inclusiv. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă (…)”, se arată în soluția pe scurt a judecătorilor olteni dată în jurul orei 13:30.

Oribila crimă a avut loc într-o locuință situată la parterul unui bloc de pe strada Armoniei din municipiul Slatina, zona Pieței Zahana.

Procurorii spun că bărbatul a comis fapta din gelozie, însă în trecut acesta a mai fost cercetat penal pentru tâlhărie.

Bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit femeii cu care conviețuia de ceva timp. Surse din anchetă spun că acesta i-a tăiat limba, iar anchetatorii din cadrul Parchetului Olt spun că acesta a înjunghiat-o de opt ori doar în zona toracică. Marian a ieșit în fața blocului, s-a pus în genunchi și a strigat „Am omorât-o, am omorât-o!”.

Rănile înjunghiate i-au fost fatale victimei, cadrele medicale de pe Ambulanță constatând decesul acesteia. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au mai spus că moartea sa putea data de câteva ore, trupul neînsuflețit al tinerei fiind găsit undeva în jurul orei 10:30 a zilei de miercuri.

Apropiați ai slătineanului de 50 de ani spun că acesta era văduv de un an și jumătate, soția bolnavă murind în luna decembrie a anului 2021.

Își găsise un alt suflet pereche, însă iată că gelozia l-a făcut să o ucidă pe concubină. Marian riscă acum să petreacă ani grei în spatele gratiilor, în prezent acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți