15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune între două mașini pe DN 64, la Dobrosloveni. Sunt anunțate persoane rănite, traficul a fost blocat

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt transmite că în jurul orei 16:00 a zilei de vineri, 9 iunie, traficul rutier pe Drumul Național (DN) 64 a fost blocat, pe ambele sensuri de deplasare, în localitatea Dobrosloveni, ca urmare a producerii unui eveniment rutier.

Din primele informații, în accidentul de circulație sunt implicate două autoturisme, fiind anunțate și persoane rănite.

Mai multe echipaje de salvatori s-au deplasat la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor.

Potrivit reprezentanților Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române, impactul dintre mașini a fost frontal, iar în urma acestuia sunt patru persoane care au necesitat îngrijiri medicale, acestea fiind rănite ușor.

„Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 64, la kilometrul 6+100 metri, localitatea Dobrosloveni, județul Olt, s-a produs o coliziune frontală în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului au rezultat 4 victime, cu diferite leziuni, care sunt evaluate medical la fața locului. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers. Valorile de trafic sunt în creștere. Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute”, arată InfoTrafic.

În zonă intervin, pentru cercetări, și polițiștii rutieri.

„Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, a anunțat IPJ.

Circulația a fost reluată după ora 16:45.

Dosar penal deschis de polițiști

În jurul orei 15:10 a avut loc accidentul, acesta fiind sesizat prin apelul de urgență 112, la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Oamenii legii au stabilit că până la urmă cinci persoane au primit îngrijiri medicale, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt, și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din orașul Piatra Olt. În urma evenimentului, cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți