6.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Marcela Fota și Marian Medregoniu, cap de afiș la „Sărbătoarea Cireșului” de la Bucinișu

- Advertisement -

Sărbătoare mare în acest sfârșit de săptămână în comuna olteană Bucinișu. Primăria și Consiliul Local, în frunte cu primarul Radu Miltiade, dar și în parteneriat cu TVF Oltenia și Barcon Music, organizează o nouă ediție a „Sărbătorii Cireșului”, evnimentul cultural artistic urmând a se desfășura în centrul localității. Pe scena special amenajată aici vor urca artiști de seamă ai muzicii populare românești, cap de afiș fiind îndrăgiții interpreți Marcela Fota și Marian Medregoniu (FOTO – Facebook Marian Medregoniu Oficial).

Petrecerea câmpenească va începe duminică, 11 iunie, la ora 16:00, iar în recital vor mai fi Violeta Constantin, Livia Celea Streață, Valentin Andrei, Loredana Șotea și acordeonistul Nicu Troncea, producător al întregului spectacol fiind Marius Barcon.

„Sărbătoarea Cireșului” de la Bucinișu este nimeni alta decând îndrăgita prezentatoare Adriana Ștefan de la postul de televiziune Etno TV.

Și cum va fi chef mare, din peisajul evenimentului nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, berea, tarabe cu diverse chilipiruri și un parc de distracții pentru copii, având în vedere cpă „Sărbătoarea Cireșului” se desfășoară în aceeași perioadă în care la Bucinișu are loc și bâlciul anual.

Cătălin FIRCOIU 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți