17.3 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Casieriile CAO din Slatina, închise în zilele de luni și marți

- Advertisement -
Marea sărbătoare Adormirea Maicii Domnului, cunoscută ca și Sfânta Maria Mare, este la o zi distanță și, așa cum se întâmplă de câțiva ani încoace, angajații mai multor instituții se bucură de zile libere. Printre ei se numără și cei ai Companiei de Apă de Olt, astfel, în zilele de luni și marți, 14 și 15 august 2023, casieriile companiei din Slatina vor fi închise. 
Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare trebuie să știe că au la dispoziție, pentru a plăti facturi, aplicația CAOmobile.
„Toate casieriile Companiei de Apă Olt, dar și Biroul Unic, de pe strada Artileriei, nr. 2, din municipiul Slatina vor fi închise pe zilele de 14 și 15 august 2023 (luni și marți). Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare pot plăti, însă, facturile prin aplicația CAOmobile”, transmite CAO.
Compania de Apă Olt rămâne să asigure, ca întotdeauna, permanența și echipele de intervenție sunt pregătite să rezolve problemele care apar în sistemul de alimentare cu apă și canalizare.
„Pentru sesizări și reclamații, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat – 0249.423.419”, au mai spus reprezentanții companiei.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți