13.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Soldați americani de la Baza Militară Deveselu, răniți într-un accident produs la intersecția Variantei Ocolitoare a Caracalului cu un drum comunal. Erau într-un microbuz care s-a răsturnat

- Advertisement -

Accident de circulație în seara zilei de miercuri, 29 noiembrie 2023, în jurul orei 18:10, la intersecția Variantei Ocolitoare a Caracalului – VO 6 G cu Drumul Comunal 147, din municipiu. Un microbuz în care se aflau șapte soldați americani de la Baza Militară Deveselu s-a răsturnat în afara drumului, iar cinci dintre ei au suferit răni ușoare, din primele date, fiind transportați la Spitalul Caracal.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat apelul de urgență 112 cu privire la producerea evenimentului rutier, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism de 8+1 locuri, în care se aflau șapte persoane, la intersecția VO 6 G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, cinci persoane, pasagere în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Din primele date, accidentul s-ar fi produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum de către șoferul microbuzului.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului rutier, urmând a fi înaintate unității de parchet competentă cu soluționarea cauzei.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți