19.1 C
Slatina
duminică,8 septembrie,2024

Ultimele Articole

Bărbatul de 35 de ani, dat dispărut de mama sa, găsit mort în camera unui hotel din Slatina

- Advertisement -

Tragedie fără margini în familia tânărului de 35 de ani, din Slatina, pe care mama sa l-a dat dispărut la Poliție în data de 12 martie. Însă, cazul a fost făcut public de oamenii legii joi, 14 martie, după ce au avut acordul familiei, deși bărbatul era dispărut de acasă încă de luni, 11 martie.

Tânărul a fost găsit mort în camera unui hotel din apropierea pieței aflată în partea de jos a municipiului Slatina, în după-amiaza zilei de vineri, 15 martie, și, potrivit unor surse, angajații și-au dat seama că este vorba despre cel dispărut pentru că l-au văzut când a intrat, însă de atunci nu a mai ieșit deloc.

Se pare că acesta și-ar fi pus capăt zilelor. Undeva puțin după ora 15:00 a fost primit apel la 112 de către cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, care nu l-au mai putut salva pe bărbat, fiind deja decedat. Surse medicale spun că acesta ar fi murit cel mai probabil joi, chiar ziua când dispariția sa a fost dată publicității. Potrivit acelorași surse, este posibil ca tânărul să se fi sinucis, lângă trupul său neînsuflețit fiind găsite flacoane de medicamente, iar deasupra patului din camera de hotel chiar avea pregătit un ștreang pe care nu îl folosise.

Polițiștii erau deja ajunși la fața locului pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate cum s-a putut întâmpla această nenorocire.

S-a întocmit în cauză dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La data de 15 martie 2023, în jurul orei 15:00, polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de către un angajat al unui hotel din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că o persoană ar fi decedat într-una din camerele hotelului. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, ca fiind un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, care figura pe lista persoanelor dispărute, din data de 14 martie. La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat decesul. Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Surse spun că acesta ar fi lăsat un bilet de adio în care ar fi explicat de ce a recurs la gestul necugetat, în plocuința de unde a dispărut, ce a fost găsit între timp de membrii familiei sale.

Mama slătineanului l-a dat dispărut marți, 12 martie, dar acordul a mediatiza cazul a fost dat polițiștilor joi, 14 martie, ziua în care și pe mai multe grupuri de pe pagina de socializare Facebook cunoștințe ale lui spuneau că îl caută.

„La data de 12 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, de către o femeie, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu său, în ziua de 11 martie, și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime aproximativ 1,85 metri, greutate aproape 70 de kilograme, constituție atletică, păr șaten. La momentul plecării, acesta purta o geacă neagră din fâș, blugi albaștri, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare neagră”, au transmis reprezentanții IPJ.

FOTO: Cercetări efectuate de polițiști (Imagine reprezentativă)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți