12.3 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Elena Ioțu, candidat USR la Primăria Slatina, și-a început periplul prin principalele cartiere ale urbei

- Advertisement -

Elena Ioțu de la Uniunea Salvați România este singura femeie care până acum a intrat în cursa electorală pentru a candida la fotoliul de primar al Slatinei și, fiind în precampanie, aceasta și-a început periplul prin principalele cartiere ale municipiului.

Iar până acum a fost în cartierul copilăriei sale, Progresu’, dar și în zona Gării.

În ultimul dintre cele două cartiere a fost chiar joi, 21 martie, de Ziua Olteniei.

„De ziua Olteniei, am fost printre cei mai frumoși dintre pământeni… Oltenii mei dragi! Energia și zâmbetele oamenilor din Cartierul Gării ne-au încălzit, în ciuda frigului care s-a resimțit în a doua parte a zilei, către seară. Subiectele zilei au fost: calitatea și prețul apei; tariful pentru colectarea deșeurilor menajere; locurile de parcare. Sunt trei teme importante pe care le vizez în programul meu politic, în calitate de candidat pentru poziția de primar al Slatinei, un program pe care îl voi prezenta în curând, cel mai probabil undeva în cea de-a doua jumătate a lunii aprilie. Până atunci, nu ezitați să mă contactați ca să elaborăm împreună felul în care va arăta Slatina modernă având la bază platforma Slatina Ești Tu!”, a spus Elena Ioțu.

Iar cu o zi înainte, așa cum a anunțat pe pagina oficiala de Facebook, candidatul USR la funcția de primar al Slatinei a fost în Cartierul Progresu’.

„Împreună cu o parte dintre colegii mei din Slatina, am stat de vorbă cu slătinenii din Cartierul Progresul. Am vizitat și vestita piață din Progresul (…). Iubesc această zonă, fiind cartierul unde am petrecut întreaga mea copilărie. Un loc de care mă leagă foarte multe amintiri frumoase (…). Le mulțumesc oamenilor pentru faptul că m-au primit cu zâmbete și căldură… și că mi-au acordat oportunitatea de a le vorbi despre planurile mele (…)”, a declarat Elena Ioțu care are anunțați până acum, ca și contracandidați, doar bărbați, respectiv Emil Moț de la PSD, Mario De Mezzo de la PNL, Gabriel Buliteanu de la AUR și Emanuel Doagă de la Forța Dreptei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți