9.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Florin Cîrstea, omul care rezolvă problemele cu care se confruntă localnicii din comuna Brebeni

- Advertisement -

Florin Cîrstea este unul dintre puținii cetățeni ai comunei Brebeni care se ocupă de problemele pe care comunitatea i le semnalează. Și, cum la alegerile locale candidează, din partea Partidului Social Democrat Olt, la funcția de primar al localității, a reușit să le găsească întotdeauna rezolvare.

Fiind la început de precampanie electorală pentru scrutinul din data de 9 iunie 2024, acesta a avut un sfârșit de lună martie și un început de lună aprilie încărcate de activități desfășurate în localitate.

Una dintre cele mai importante a fost constituirea organizației PSD Brebeni la care au fost prezenți Marius Oprescu, președintele PSD Olt și președintele Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu, vicepreședinte al CJ, dar și social democrați olteni care expun problemele cu care se confruntă județul în Parlamentul României, printre ei numărându-se senatorul Siminica Mirea, deputatul Florin Barbu, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, și deputatul Emil Albotă.

„Am fost ales președinte al organizației PSD Brebeni și, totodată, candidat pentru funcția de primar al comunei Brebeni. Vă mulțumesc celor prezenți pentru apreciere și încrederea acordată!”, a declarat candidatul PSD la Primăria localității învecinată Slatinei, municipiul reședință a județului Olt.

Și dacă tot se implică în rezolvarea problemelor comunității, spre sfârșit de lună martie acesta a desfășurat activități în unele sate ale comunei Brebeni. A plantat, beneficiind bineînțeles și de ajutorul mai multor consăteni, nu mai puțin de 40 de tuia în curtea bisericii din Valea Teiușului.

„Am promis, am rezolvat. Și spun asta că sunt mereu aproape de consătenii mei din comuna Brebeni. Recent am finalizat «Acțiunea Tuia», în cadrul căreia am plantat un număr de 40 tuia în curtea bisericii din comuna Brebeni – Valea Teiuș!”, a spus Florin Cîrstea.

De asemenea, tot în luna martie a reușit să finalizeze, cu o altă echipă de susținere, renovarea și zona de siguranță a izvoarelor de la cișmeaua din comuna Brebeni. S-au plantat pomi, s-au montat camere de supraveghere video și s-a făcut curățenie generală.

Potrivit lui Florin Cîrstea, a fost o muncă de echipă ce s-a desfășurat pe parcursul a mai multe zile: „Am promis în urmă cu câteva zile că voi renova și zona de siguranță a izvoarelor de la cișmeaua din comuna Brebeni. Mulțumesc «echipei mobile», colegilor și prietenilor, consătenii mei, care de 15 zile desfășoară activităti pe raza localității Brebeni. Nouă ne pasă! Am promis, am făcut!”.

Și cum este și un om al lui Dumnezeu, candidatul PSD la Primăria Brebeni nu a ezitat să umple un autocar cu cetățeni din comună pe care să îi ducă într-un pelerinaj de rugăciune la câteva mănăstiri din țară, printre care Mănăstirea Prislop și Mormântul Părintelui Arsenie Boca, dar și mănăstirile Sfântul Ioan și Lainici.

Florin Cîrstea își propune ca și în continuare să se implice în rezolvarea problemelor cu care se confruntă consătenii săi din localitatea limitrofă Slatinei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți