29.1 C
Slatina
vineri,21 iunie,2024

Ultimele Articole

Coral Impex – Comunicat de presă

- Advertisement -

Prin prezenta SC CORAL IMPEX SRL, avand punct de lucru deschis in Municipiul Slatina, str. Libertatii, nr. 11, bl. GA8B, sc. A, ap. 4, va aduce la cunostinta ca ca in data 26  Aprilie 2024 se vor executa servicii de dezinsectie pe domeniul public al Municipiului Slatina -Expo Parc și Parcul Tineretului pentru combaterea capuselor, in baza contractului de concesiune nr. 11302/25.08.2010 incheiat cu Consiliul Local al Municipiului Slatina – Directia Administrare Patrimoniu  privind serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie si tratamente fitosanitare.

Produsul utilizat pentru tratamentele de dezinsectie – combatere capuse este:

  • Cymina Super, folosit pentru combaterea insectelor , avand substanta activa cipermetrina și piperonil butoxid.

Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii. Produsele menţionate se regasesc in Registrul National al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana de Ministerul Sanatatii  şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

Actiunea se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordinului 119/2014 si cu recomandarile Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru microbiologie si imunologie Cantacuzino, privind activitatile de dezinsectie la nivel comunitar.

Activitatea de dezinsectie pentru combaterea  capuselor este realizata de catre Primaria Municipiului Slatina – Directia Administrare Patrimoniu  prin SC CORAL IMPEX SRL, cu utilaje portabile conform contractului de concesionare a serviciului public de deratizare, dezinsecţie, dezinfectie si tratamente fitosanitare în municipiul Slatina.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestor acţiuni, perioada de efectuare a dezinsectiei  va fi prelungită, informandu-va in scris

DIRECTOR GENERAL, ALEXANDRU BADEA

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți