21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Ansamblul „Doina Oltului” Slatina, spectacol extraordinar la Văleni de Sfinții Constantin și Elena

- Advertisement -

Ziua de 21 mai, când creștinii ortodocși sărbătoresc Sfinții Împărați Constantin și Elena, este prilej de sărbătoare și pentru locuitorii comunei Văleni. Vălenii sunt așteptați de la ora 17:00, în zona Primăriei Văleni, acolo unde Ansamblul Profesionist „Doina Oltului” Slatina al Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, instituție subordonată Consiliului Județean Olt, va oferi un spectacol extraordinar, acesta fiind organizat și cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local.

Pe scenă vor urca pentru a susține recitaluri artiștii Neta Soare, Gabriel Zăvoeanu, Cătălin Bărbulescu, Dorina Mete, Marinela Dobrițoiu, Constin Ștefan, Florica Chircă, Daniel Roșoga, Sorina Dinu, Ion Crețeanu și Mădălina Drăgan, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra „Doina Oltului”, condusă de maestrul dirijor Cristian Dumitru.

Din spectacolul extraordinar nu lipesesc nici momentele coregrafice din diverse zone ale României oferite de dansatorii Ansamblului Profesionist „Doina Oltului”.

De la petrecerea câmpenească nu vor lipsi atracțiile pentru copii, precum și grătarele pe care vor sfârâi micii și berea, bineînțeles, pentru adulți.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți