22.3 C
Slatina
joi,4 iulie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Pagube în mai multe localități, în urma fenomenelor meteo periculoase care s-au abătut asupra județului Olt. Au căzut copaci pe carosabil și acoperișul unei clădiri într-o parcare

- Advertisement -

UPDATE: Potrivit reprezentantului ISU Olt, în orașul Drăgănești Olt au fost afectate acoperișurile de la un bloc și o clădire cu funcțiuni mixte. Nu au fost înregistrate alte pagube. De asemenea, la misiunile pentru degajarea copacilor, nu au fost alte pagube. „În urma evenimentelor nu s-au înregistrat victime’, a spus Alin Băsășteanu.

Știrea inițială: Codul portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată a creat probleme majore în mai multe localități ale județului Olt. În cursul după-amiezii de marți, 2 iulie, pompierii olteni au intervenit în mai multe zone pentru a îndepărta copaci căzuți pe carosabil, dar și pentru a îndepărta un acoperiș al unui imobil care a căzut într-o parcare.

Intervențiile salvatorilor au fost în comunele Fălcoiu, Schitu, Brebeni și în orașul Drăgănești Olt.

„Misiunile desfășurate de echipajele ISU Olt în urma fenomenelor meteorologice periculoase au fost cele ale Gărzii Osica de Sus, care a intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil, în localitatea Fălcoiu; Detașamentului Slatina ce a acționat pentru îndepărtarea unor copaci căzuți carosabil, în comunele Schitu și Brebeni; – Detașamentului Caracal, care a intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil, în municipiul Caracal; Stației Stoenești ce acționează în acest moment pentru îndepărtarea unui acoperiș căzut într-o parcare, în orașul Drăgănești Olt”, a transmis marți, puțin după ora 20:00, căpitan Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți