19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

PSD Olt cere demisia directorilor „care au manifestat dispreț” față de cetățeni

- Advertisement -

Organizația Olt a Partidului Social Democrat a remis vineri, 26 iulie 2024, un comunicat de presă prin care cere demisia din funcțiile administrative și politice a membrilor care și-au mărit nejustificat salariile, manifestând dispreț față de cetățenii Slatinei și față de colegii lor.

„Această acțiune este inadmisibilă și contravine principiilor de transparență, integritate și etică profesională”, transmit reprezentanții PSD Olt care au completat că „situația actuală aduce în lumină motivele pentru care Primăria Slatinei a fost pierdută”.

„Echipa performantă a PSD Olt, care și-a câștigat încrederea prin ani de implicare socială și eforturi continue, nu trebuie târâtă în mizeria creată de astfel de acțiuni imorale. Este imperativ să ne distanțăm de astfel de comportamente și să readucem respectul și integritatea în funcțiile publice. Doar astfel putem recâștiga încrederea cetățenilor și putem continua munca de dezvoltare și susținere a comunității noastre. Rămânem dedicați promovării transparenței și integrității și vom lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri de la aceste principii”, transmite Organizația Olt a PSD.

Cererea demisiilor de către PSD Olt vine după ce, în ultimele zile, liberalul Mario De Mezzo, primarul ales al municipiului Slatina, a dat publicității pe mai multe rețele de socializare numele mai multor angajați ai unor direcții din cadrul Primăriei, și nu numai, care și-au mărit câștigurile salariale. Printre ei ar fi Gigi Vîlceleanu, fost viceprimar al Slatinei, actualmente team manager al echipei de handbal CSM Slatina, Emil Popa, directorul Loctrans, și Florin Bît, director al Parcului Industrial Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți