17.3 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Un medic de la Spitalul Caracal, implicat într-un accident de circulație pe DN 6, în afara localității Leu. Era în stare de ebrietate

- Advertisement -

Accident de circulație în dimineața zilei de joi, 1 august, pe Drumul Național (DN) 6 – European (E) 70, în afara localității Leu, din județul Dolj. Două autoturisme au fost implicate în eveniment, iar la volanul unuia dintre acestea era Ștefan Bogdan Persu, medic șef al Secției Chirurgie Generală a Spitalului Municipal Caracal, care se afla și într-o stare avansată de ebrietate.

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea accidentului rutier, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj. S-a stabilit că vinovat de acest eveniment s-ar face chiar doctorul, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Craiova, care ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu o mașină condusă de o craioveancă de 42 de ani. Bărbatul avea un miligram pe litru (mg/l) alcool pur în aerul expirat în momentul în care a fost testat cu aparatul etilotest.

„Polițiștii au stabilit că un bărbat de 52 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 42 de ani, din municipiul Craiova. În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii, iar în cazul bărbatului, valoarea indicată a fost de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice”, a declarat subcomisar Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Cel mai probabil doctorul se îndrepta către serviciu în momentul care ar fi provocat accidentul de circulație. În încercarea de afla un punct de vedere cu privire la situația acestuia, redactorii cotidianului Eveniment de Olt l-au contactat telefonic pe Marian Daniel Iordache, managerul Spitalului Caracal, însă acesta nu a răspuns.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, urmând a fi dispuse măsuri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți